Clubfoto_CV_Nogeentjedan
   -   

Muzikanten gezocht!

Wie zijn wij?

De oprichting van onze vereniging dateert alweer uit 2002. Een groep enthousiaste muzikanten besloot toen om samen een carnavalsvereniging op te richten, die zich nestelde in het mooie Zandhazendurp.
En wat zijn we trots om te zien dat het grootste gedeelte van die leden nog steeds aan ons verbonden is. We zijn een vereniging waar gezelligheid bovenaan staat, maar waar muziek maken heel kort na komt.

Na bijna 20 jaar willen we nog steeds zo goed mogelijk voor de dag komen bij onze optredens en daarom repeteren onze muzikanten het hele jaar door. We hebben een gevarieerd repertoire, zodat het voor eenieder divers is wat we spelen.
Repeteren doen we wekelijks in de feestzaal van Biercafé D’n Beer te Rosmalen. De periode na carnaval tot aan de zomerstop repeteren we tweewekelijks en in de zomermaanden laden we de batterijen weer op voor het nieuwe seizoen.

Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe muzikanten. Er zijn diverse vacatures beschikbaar gekomen in onze muziekgroep. Denk hierbij aan:

  • bassist(e)
  • trombonist(e)
  • baritonist(e)
  • altsaxofonist(e)

En als we in het zwaardere werk plekken opgevuld hebben dan kunnen onze trompettisten ook wel wat hulp gebruiken. Kortom, in vrijwel alle secties kunnen we uitbreiding gebruiken. Ook ouders met kinderen zijn welkom bij ons, de jeugd heeft de toekomst en ook zij zullen zich snel thuis voelen in een paars/Gouden jas, maar wel een blauwwit Zandhazenhart hebben.

Hebben we je interesse gewekt en nieuwsgierig gemaakt naar onze vereniging of wil je een keer komen luisteren of meedoen met een van onze repetities? Neem dan vrijblijvend contact op met onze voorzitter Niki Wetser, secretariaat@nogeentjedan.nl